20 november 2019 om 00:01
iBOOD

Douchedrains

Douchedrains
Luxe voor onder de douche

Een drain is niet alleen handig, duurzaam en onderhoudsarm, het ziet er ook nog eens een stuk mooier uit dan een doucheputje. Kies dus de afmeting die jij nodig hebt en geniet binnenkort van het gemak van een douchedrain!

20 november 2019 om 21:20
RonvdCamping Gebruiker

iBood, ik wil graag deze douchedrain bestellen, maar het is mij niet duidelijk hoe hoog de opstaande flens is. Waar de tegels tegenaan liggen.

Op de eerste foto lijkt er geen opstaande rand te zijn, op de overige foto’s wel. Bij de specificaties staat: Lage flens. Kunt u meer duidelijkheid geven? En wat bedoelt u met “ lage flens”?

21 november 2019 om 09:33
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hoogte vanaf de flens tot bovenrand van de goot is 15 mm.

Bovenop de flens komen het meegeleverde membraan, tegellijm en de vloertegel, dus deze hoogte wordt daarmee afdoende overbrugd om het water naar de goot af te kunnen wateren. Uiteraard mits goed geïnstalleerd.

21 november 2019 om 00:12
caeles1 Gebruiker

Hoor hier ook graag het antwoord op!

21 november 2019 om 21:12
R0ppie Gebruiker

Korte vraag (aanvullend op bovenstaande); is er een mogelijkheid het metalen  deel van de drain die de afvoer afdekt te vervangen voor een tegelinleg (dus dat de drain bijna niet opvalt)? Goede aanbieding overigens!

22 november 2019 om 09:05
Moderator Bas iBOOD Moderator

Nee, dat kan specifiek bij deze ‘Deluxe’ niet. Het gaat bij dit model juist om de afwerking in RVS.
Voor de door jouw genoemde toepassing voert de fabrikant wel een ander model. Dit is de ‘Tile Grid’, hier kun je een tegel in verwerken.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.